11 Eylül 2011 Pazar

Nokia Fabrika ayarına getirmek, format atmak

Nokia telefonunuzu fabriaka ayarlarına geri getirmek, format atmak telefonunuzdaki bilgilerinizin silinmesine neden olabilir, önce size lazım olan bilgileri yedekleyin. Nokia telefonların sıfırlama kodları modellerine göre değişmektedir.
Deneyebileceğiniz yöntemler.
1: Telefonunuz kapalı iken  *(yıldız), 3, Yes(arama tuşu) ve açma kapama tuşlarına beraber basarak bekleyiniz, telefon açılacaktır ancak tuşlara basmayı bırakmayınız, telefon açılana kadar bekleyin, ya da ekranda formating yazana kadar bekleyin, işlem bittikten sonra telefonunuz sıfırlanmış olacaktır.
n73 format atma
2:  Nokia telefonlarını sıfırlamak, format atmak için bazı kodlar vardır. şu kodları deneyebilirsiniz.
Nokia format atma kodu: *#7370#
Nokia format atma kodu: *#7780#
3: telefonunuzu sıfırlamanın bir diğer yöntemi ise telefonunuzun versiyonunu yükseltme veya aynı versiyonu yüklemektir, yazılım güncellemesi yaptığınızda telefonunuz sıfırlanacaktır. Telefonunuzun yazılımını yükseltmek veya yeniden yüklemek içn nokia software updater veya ovi suite kullanabilirsiniz.
Nokia Software Updater indirmek için: http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/urun-destegi/cihaz-yazilimi-guncellemesi
Ovi Suite indirmek için:  http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/urun-destegi/nokia-ovi-suite

Not:  Yazılım güncellemeden önce cihazınızın üretim kodunu kontrol edin, eğer telefonunuz yurtdışından gelmişse yazılım attıktan sonra Türkçe dili kaybolacaktır.

4 yorum:

  1. çokkkkkkk teşekürlllleeeeerrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  2. nokia 701 koda girib nece cixartmaq olar

    YanıtlaSil
  3. nokia 16162 var bende güvenlik kodunu unuttum dediğin gibi yapıyorum ama resetlemiyor

    YanıtlaSil